Inspiratiebijeenkomst DDD

Op 19 januari 2015 vindt een inspiratiebijeenkomst plaats, georganiseerd door GOAL trainingen. Nico Verbaan neemt een deel van het programma voor zijn rekening met een presentatie over de Drie Dimensies van succes.

Programma:

14:00 – 14:30 Inloop met een hapje en een drankje
14:30 – 16:00 Introductieworkshop Power Mindset
16:00 – 16:15 Pauze
16:15 – 17:00 Nico Verbaan ‘Drie Dimensies van HR Succes’
17:00 – 17:30 Netwerkborrel met hapjes

Kosten: Deze inspiratiebijeenkomst is gratis. Voor catering/zaalhuur vragen we een bijdrage van € 49,- (excl BTW).

14:30 Workshop ‘Power Mindset’

Een energieke en professionele houding tegenover elkaar én de klant. Een betere sfeer op de afdeling door dat niet-productieve mindset direct herkenbaar en bespreekbaar is.

Wat gaan we doen?
Medewerkers die verkrampt zijn, kunnen niet meer assertief zijn en worden daardoor minder professioneel. Alleen medewerkers die in hun uitdaging zitten, hebben volledig toegang tot hun kwaliteiten en energie. Door de vaardigheden van Power Mindset bewust in te zetten kunnen we de mindset van onszelf én onze collega’s positief beïnvloeden. Power Mindset gaat jou helpen om jezelf en je collega’s weer in hun kracht te zetten, de focus te houden op ieders kwaliteiten en het beste resultaat.

Hoe gaan we het doen?
Op interactieve wijze oefenen we verschillende communicatiestrategieën. Je gaat direct ervaren hoe je jezelf of een collega weer focus en energie geeft. Direct toepasbaar om als professional weer in verbinding te zijn met het werk, de kernwaarden, de klant, elkaar èn met jezelf.

Je hebt iets aan deze workshop:

♦ Als je de samenwerking wilt verbeteren;
♦ Als je verandering en flexibiliteit wilt ondersteunen;
♦ Als je de energie van het team een boost wilt geven;
♦ Als je feedback weer onder de aandacht wilt brengen.

16:15 Lezing Nico Verbaan ‘Drie Dimensies van HR Succes’

Voor deze GOAL netwerk bijeenkomst hebben wij Nico Verbaan bereidt gevonden om een ‘GOALtedX’ te geven n.a.v. zijn nieuwe boek. Nico, een HR man in hart en nieren, schrijft in ‘De Drie Dimensies van Succes’ over Performance, Engagement en Agility. Drie dimensies die je in medewerkers kunt herkennen. Door vanuit deze perspectieven te kijken vergemakkelijk je beslissingen die sneller succes tot gevolg hebben.

Het is een eenvoudig model dat elementen bevat van de theorieën van Gregory Bateson, Bruce Tuckman, Daniel Bernouilli en Aristoteles. Daarmee biedt Nico een praktische werkwijze waarmee keuzes gemakkelijker worden en resultaten sneller worden behaald. De stijl van Nico Verbaan is direct en pragmatisch. Je kunt de aanpak gelijk in praktijk brengen.

Voor vragen over deze bijeenkomst bel je: 010 – 71 444 55

Reserveren via mail@goaltrainingen.nl