Give control, create leaders

turn-ship-aroundMet veel plezier heb ik het boek ‘Turn the ship around’ van David Marquet gelezen. Veel van zijn aanpak komt overeen met mijn missie om het beste uit mensen te halen. Enkele uitspraken die er voor mij uitspringen en die ik vanuit human result management toepas:

– Recognize inherent genius, energy, creativity in all people and allow those talents to emerge

– Don’t waist the talents of your team

– Identify where excellence is created in your company

– Are managers rewarded for the success of their people

– Contractual relations can be build by payments, positions, power and fear; genius, passion, loyalty and creativity can only exist voluntarily

 

 

Laten we eens afspreken en ontdekken hoe dat in jouw bedrijf gaat. Bel me op 0611024445 voor een afspraak.