Drie dimensies van personeel

3d-brilZoek je meer bevlogenheid en resultaat?

Geldt in jouw organisatie: gelijke monniken, gelijke kappen? Genieten alle medewerkers dezelfde privileges, terwijl je niet over iedereen tevreden bent? Doe je jaarlijks jaarlijks beoordelings- en functioneringsgesprekken, maak je SMART doelstellingen met je personeel en mis je toch bevlogenheid en resultaat? Heb je het gevoel dat je nog meer moet gaan meten en controleren? Of wil je eigenlijk gewoon loyale medewerkers die meebewegen met de ambities die je als ondernemer hebt. Zit je niet te wachten op nog meer tijdrovende processen om je mensen beter te laten presteren, dan is deze workshop iets voor jou.

Interactieve workshop

Met de workshop Drie Dimensies van Personeel krijg je snel inzicht in je medewerkers en doorzie je snel hoe je het beste uit mensen kunt halen. Niet op basis van “gelijke monniken, gelijke kappen”, maar met “gelijke monniken, gelijke kansen”. Met behulp van een simpel concept zie je waar je in korte tijd de effectiviteit van je organisatie kan vergroten. Moeilijk? Welnee. De volgende dag kun je het al toepassen en wees niet verbaasd als het al gelijk tot meer prestaties en/of plezier leidt. Schrijf je met je management team snel in voor deze interactieve en effectieve workshop.

Investering en verdere details

Een standaard workshop Drie Dimensies van Personeel duurt 2,5 uur, en de investering bedraagt EUR 800. De workshop kan plaatsvinden op elke gewenste locatie, dus ook bij jou in het bedrijf. We hanteren een maximale groepsgrootte van 12 managers/directeuren.