Info en contact

Contactgegevens:

e-mail info@humanresultmanagement.nl

LinkedIn-profiel van Nico Verbaan Profiel van Nico Verbaan (oprichter/eigenaar van human result management) weergeven

— met ingang van 1 juni 2018 is human result management niet meer actief, via bovenstaand e-mailadres kun je wel je vraag achterlaten, we kunnen dan eventueel een vervangende professional aan je voorstellen —

 

Werkgevers willen mensen die presteren, loyaal zijn en meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Werknemers willen werk doen waarvoor ze gewaardeerd worden, met collega’s waarbij ze zich thuisvoelen in een organisatie waar ze zich kunnen ontwikkelen.

En toch kom ik nog veel arbeidsrelaties die niet aan deze criteria voldoen. Noch voor de werkgever, noch voor de werknemer. Vreemd. Toch?

De oorzaak van deze mismatch is vaak omdat het niet echt benoemd wordt. HR heeft een rookwolk van procedures bedacht die duidelijkheid en transparantie tussen werkgever en werknemer vaak in de weg staan.

Met mijn aanpak, gebaseerd op drie dimensies van succes, maak ik helder waar de mismatch zit. En ik help om dit weg te nemen, met een wendbare, succesvolle organisatie als gevolg.

Successen zijn behaald bij Exact Software, Arbo Unie, LogicaCMG, vanderwal&joosten, Innovatieplatform, mkbasics, Co-maker, KPN Netwerkbouw Mobiel, Innovex, Inholland, Gemeente Zoetermeer, Randon Beveiliging, Delta Dailyfood, Van den Bos & Zonen, e-office, Eimskip en NedTrain (onderdeel van NS).

De communicatiestijl van human result management is direct en zonder poespas. Visie en strategie wordt pragmatisch in begrijpelijke taal gebracht. Kernwaarden zijn Eenvoud, Duidelijkheid en Gelijkwaardigheid.